Totalul afișărilor de pagină

12 octombrie 2009

rolul fårå mascå






De ce credeti k este mai usor sa va ascundetzi de voi ?!! de ceilalti?! de ce sunteti falsi?!... Neimplinirea de sine nu aduce niciodata perfectiunea, fiindca nu poti fii perfect atunci cand nu potzi fii tu insutzi.

Multzi oameni plini de venin folosesc nenumarate "masti" pentru a juca rolul personajului de care are nevoie k sa`ai atinga scopurile.. Si pierdandu`se prin multiplele roluri din viata lor prea scurta ..nu se mai regasesc pe ei.Si continua sa`si foloseasca acele masti... dar viata nu are culoare cand trebuie sa privesti oamenii q alti ochi decat cei ai sufletului tau k persoana simpla.

Oricat ar vrea sa joace diferit.. oricat ar fugii.. oricat de mult s`ar ascunde dupa acele masti... ochii intotdeauna spun adevarul.
Si ce rost are?!!
Pentru ce alegi TU sa joci rolul altcuiva in viata ta ?! Pt bani? Pt faima? pt respect? Pt prieteni ? hmm .. daca gandesti asa.. ma faci sa rad la propriu. Pt ca banii se fac ei , respectul il primesti atunci cand la randul tau respecti..si daca tu ma minti in fata ..cum vrei sa fii respectat? Prietenii adevarati sunt langa tine pt ceea ce esty k persoana , nu pt bani sau pt talentul tau de actor ;). Faima..ce e faima pana la urma?!..care este rostul ei pe aceasta lume?.... toti cei faimosi regreta k viata lor e plina de oameni care nu`si arata sentimentele q adevarat ..care se lingusesc pt beneficiile pe care le`ar putea avea alaturi de tn daca esti faimos.

Si stau si ma intreb.. de ce jucati atata teatru ?????? La sfarsitul vietii voastre ce o sa ziceti ... " CE BINE AM JUCAT FRATE IN ROLUL DE PRIETEN"?....sau" MAMA CREDEAM K`S INGER..DECI ALT ROL REUSIT"....?
Cum putetzi sa existatzi si sa zambitzi ?...Cum baaa?! Asta e cea mai trista concluzie la care am ajuns vreodata..: ce`i care poarta masti pt a juca roluri diferite in viata st papusi triste ..care au zambete desenate si comportamente in functie de stilul pe care trebuie sa`l abordeze in ceea ce le cere "scena"... Si ce rost are?!...Avetzi o viata..scurta si simpla..iar voi?!... o traiti prefacandu`va k avetzi alte personalitatzi si o complicati q nimicurile pline de gunoaie ...

Mi`e mila de cei care se ascund pe dupa degete..le este rusine cu ceea ce sunt... si prefera sa stea mereu in umbra propriilor dorinte.
Da`tzi jos mastile si traiti`va viatza.. e frumoasa !! viata nu`i un teatru ..noi nu suntem actorii ei :) fiindca fiecare avem filmu nostru..diferit.

Niciun comentariu: