Totalul afișărilor de pagină

18 aprilie 2009

Si ingeri buni mai gresesc uneori..



Noi, femeile, avem in general tendinta de a ne indragosti prea mult, prea bine si prea des! Asa se explica faptul ca vesnic suferim si intotdeauna punem suflet intr-o relatie care se dovedeste a fi o lupta pierduta inca de la inceput.

Poate ca a iubi "prea mult" este o greseala in ochii multora. Sfarsesti de cele mai multe ori prin a suferi, ai sufletul deschis pentru dragoste, insa de cele mai multe ori aceasta deschidere te lasa fara aparare in fata celor mai dure lovituri. Vestea buna este ca poti gresi in nenumarate randuri, dar este de ajuns sa nimenesti o singura data bine si ai castigat fericirea totala, cea pe care oamenii cu inima inchisa nu o pot "gusta" niciodata.


Dragostea inseamna a darui din tine si a-l lasa pe celalalt sa-ti intre sub piele, sa-ti invadeze fiinta.Atit durerile cit si bucuriile , atit esecurile cit si victoriile lui devin si ale tale, dragostea este uniune, comuniune.
E normal sa suferi cind il pierzi, pentru ca, parasindu-te el lasa in urma un imens gol, spatiul acela din tine pe care pina atunci il ocupase si cu care te simteai completa, implinita.Este chiar o sfisiere, pentru ca e ca atunci cind cineva ar vrea sa smulga o bucata de carne din tine sau o mina, un picior...


Din iubire si pt iubire oamenii sunt capabili sa faca o multitudine de fapte la care nu se gandeau vreodata...fapte bune sau rele..Iubirea iti ia mintile...e asemenea unui drog.. plutesti intr`o alta lume..

Si totusi ATUNCI CAND MOMENTELE NEGATIVE LE DEPASEC CA NUMAR SI INTENSITATE PE CELE POZITIVE...RELATIA E IN DISTRUGERE.

5 comentarii:

mishu` spunea...

ma regasesc si io p`aci`:">

Ana-Maria spunea...

Imi place articolul e superb.

Anonim spunea...

de ce ocupa oare iubirea un loc atat de mare in viata noastra?!

Alexandra spunea...

Foarte frumos si interesant...cata dreptate ai!!Intotdeauna ti-am admirat modul de a gandi..

mishu` spunea...

normal nimeni nu mai gandeste ca ea>:d<