Totalul afișărilor de pagină

22 august 2009

vicii





Aud de prea multe ori : sa nu fumezi ca nu e bine, te imbolnavesti .. :-@.. So what?!.. care`i oare diferenta din a ma imbolnavii prin ceea ce fac eu ..si a ma imbolnavii din cauza altora.. ???
Si drogurile duc la dependenta .. si consumul, dar mai ales traficul e un delict ..e ceva atat de iesit din comun pentru societate.. :o Haideti sa fim seriosi si sa gandim noi.. sa nu`i mai lasam pe altii sa ne spele creieru`si sa ne arate doar niste kkturi.. pe care le vor ei.

Zici ca esti realist?!.. cand a fost oare ultima data cand ai stins TVu` si ti`ai bagat picioarele`n ele de stiri idioate sau emisiuni pline de lacrimi de Croco` si scandaluri de 2 lei?!.. realitatea nu o sa`ti fie niciodata prezentata ca pe o harta..cu detalii.
Dar sa revin la subiectu`care ma roade de ceva vreme.. Droguri ..tutun.. Da, sunt atatea persoane care fumeaza si spun :"Nu fumaa..eu incerc din rasputeri sa ma las!"....eu traduc asta asa:" Vrei sa te apuci?!..nu e bine sa`ti satisfaci dorintele.. te`mbolnavesti de la mine".
Asa cum e si cu tutunu` asa e si cu lumea; si cand spun lumea vorbesc la general. Ne mintim intre noi, incercand sa`i oprim pe ceilalti din drumul lor. Si ce daca gresesc?.. ce noi nu am gresit niciodata?! By the way... de ce drogurile sunt nocive si legile nu?!.. fiindca e cam aceeasi treaba la amandoua: drogurile sunt luate de cei care vor..legile sunt facute de cei care au ceva de castigat de pe urma lor.. drogurile sunt consumate de multi dintre cei bogati...legile?!..same.
Si as putea sa continui lista pana maine..si as putea sa te trezesc la realitatee..dar cine sunt eu sa`ti prezint realitatea?..poate multi vor crede ca eu aberez, dar cand or sa dea cu capul de zid..or sa zica :" da ma chiar au construit astia o lume`n care ne tin inchisi fara sa avem contact cu realitatea."

Pana la urma totul este rau, si s`a ajuns aici fiindca noi acceptam sa fim condusi si ne supunem cu grija unor persoane care nu au nici macar un minut rezervat in care sa se gandeasca la binele nostru.. in societatea in care traim .. in anul 2009... fiecare face ce vrea , cum vrea... doar pentru el .. nu conteaza pe cine doboara..sau pe cine raneste. De la animale pana la tzari...cu totii se lupta pentru ce e mai bun. Nu ar fi mai simplu sa imparta?

Comunicarea e cheia succesului. Dar multi scot usa din balamale cu "puterea"lor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

tare asta ce ai zis tu aici . asa e