Totalul afișărilor de pagină

03 august 2009

dacå as putea :d

si ajung de unde am pornit?!...sau mereu inceputurile`s la fel?! :-??

oare cate inceputuri si sfarsituri or sa mai fie?..oare cat o sa tina si cum o sa fie?

atatea intrebari ar fi de pus...si atatea clipe de petrecut :|

as putea sa spun k sunt inofensiva, k tot ce`i rau in jurul meu e din cauza altora .. a celor ce ma inconjoara, dar atunci m`as mintii si pe mine.am si eu la randul meu greselile mele, mari..mici ...ele exista si sunt constienta de faptul asta.

"iubirea`i una.. iubirea`i unica.. iubirea`i pura si divina.. iubirea se impleteste cu fericirea si darama ziduri de beton atunci cand 2 persoane se tin de mana." cam asa as fi descris eu iubirea acum un an ..doi .., dar trecerea timpului .. se pare k imi schimba parerea inspre contrariu.. adik .." iubirile`s multe, diferite, pline de venin si pacate.. iubirea aduce lacrimi si durere si sfarama inimi si vise."

ma intreb.. de ce asa?!...de ce se schimba totul.. de ce ?! de ce un TE IUBESC... nu schimba relatia in bine?...
am ajuns cu totii sa incercam sa renuntam la iubire.. sa incercam sa`i facem pe ceilalti sa ni se supuna in loc sa`i adoram.. sa`i intelegem . zicem "Eu nu fac asa ceva :o " pana suntem pusi in fata faptului ... si atunci?!
daca as putea.. as schimba un singur lucru pe lumea asta.. as face lumea sa iubeasca din nou neconditionat si deschis, atunci ar exista intelegerea si multumirea.. fericirea si implinirea ;x

2 comentarii:

Mihaela spunea...

ah stie stie binee:X
si asa e...ex meu un bou:-@ :)) :D

GeoRge spunea...

"daca as putea.. as schimba un singur lucru pe lumea asta.. as face lumea sa iubeasca din nou neconditionat si deschis, atunci ar exista intelegerea si multumirea.. fericirea si implinirea ;x"

Se pare ca esti o persoana careia ii pasa si de cei din jurul sau. Bravo, te felicit pentru sufletul tau mare.