Totalul afișărilor de pagină

27 septembrie 2009

De ce inselam?!


Cum poti spune k iubesti pe cineva foarte mult daca il/o inseli?

As spune k nu avem un motiv bn intemeiat pt nici un sens in care am pasii ... adik ..nu avem un motiv bun sa ne desp de persoana cu care avem o rel.. dar nu avem nici un motiv care sa ne tina doar in bratele ei ..Si de f multe ori avem tendinta de a fugii de acel tip de personalitate ... al iubitului/ iubitei...insa dorinta k ea/el sa fie perfecta presara caracteristici ale actualului/actualei .. si aflati in desfasurarea actiunii .. ne uitam nedumeriti si nu stim ce sa facem...se sa alegem.

In societatea asta moderna s`a ajuns k inselatul sa fie cv banal..
Si cum pot sa mai iubesc orbeste..cum sa ma incred in iubire?... ce mentalitate scazuta avem cu totii..... :|
De ce mai stai cu cineva ...daca nu mai ai nevoie de el/ea...de ce?..sau de ce este necesara si aparitia unei alte prezente in viata ta? daca declari cu mana pe inima k iubesti ... ce`ti mai trebuie alta/altu`?


Inecati cu totii in ceata necunoscutului tindem sa privim clar prin propriile noastre ferestre... pacat ca, durerea nu bate la usa..la geam.. nu te strigaaa , nu te anunta.. si de teama suferintei fugim mancand pamantu cand in suflet ne rasar bobocii iubirii .
Neimplinirea dorintelor aduce cu sine si mii de regrete... :"Cum ar fi fost daca..?!"
Alegem sa ne pastram relatia crezand de foarte multe ori k e iubirea vietii noastre, insa confundam iubirea cu obisnuinta... Avem nevoie decat de vointa si incredere in sine... ca pana la urma ...iubirea daca este adevarata .. va ramane mereu in noi ..si langa persoana aceea..si departe :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

ne-am obisnuit sa inselam.

Didu' spunea...

Adevarat...