Totalul afișărilor de pagină

21 iulie 2009

about :-j


Credcå oamenilor li s`au uscat sufletele si ..creierul :-??
... dc?!..
- fiindca in ziua d azi banii conteaza mai mult decat iubirea ;
- pt cå pumnu`face legea oriunde, desi exista acel guvern plin de oameni cu IQ`ul scazut :-j, care primesc intr`o luna cat consumam noi in 5 ani ;
- cå adolescentii viseaza cu ochii deschisi , dar traiesc intr`o viata plina de gunoaie si la propriu si la figurat . etc.
Si stau nedumerita si ma gandesc de fff.multe ori incotro ne indreptam cu totii.. :-??.. hmm .. cred cå ne distrugem naturalul pt un trai mai usor ; insa suntem cu totii constienti cå lucrul acesta ne scurteaza viata, ne imbolnaveste; dar noi NU ..noi vrem sa avem totul... platind cu zile din viata proprie. Se merita oare?!..Oamenii incå nu s`au trezit din acel vis in care totul e mirific... acel vis pt. care trebuie sa te razbati ca sa`l faci sa devina o realitate.. ei "traiesc" intr`o viata plina de nimicuri si sfarsesc regretand ..

Cat de iritant este faptul cå oamenii singuri isi oculteaza adevarul prin propriile ganduri ; daca am dorii cu adevarat sa traim , am lasa la o parte luxul si banii .. Nu astea te ajuta sa traiesti cu adevarat.
Fericirea este implinirea sufletului , si cum sa`ti fie sufletul implinit daca tu nu ai simtit niciodata cum e sa te bucuri atunci cand daruiesti, atunci cand petreci o zii in mijlocul naturii, atunci cand iesi prin mall doar ca sa te plimbi si sa chicotesti despre cat de urate si scumpe sunt anumite lucruri (fiindca sa fim seriosi , chiar asa sunt multe lucruri prin mall).

Tot ce`i banal e uitat undeva pe un raft de lemn..vechi si plin de praf.. un raft al amintirilor . De ce?!.. lucrurile simple ne fac uneori viata atat de frumoasa.. insa noi din dorinta de a fi mai presus decat ceilalti .. ne incurcam prin tot ce`i complicat si greu .. TRIST .

3 comentarii:

Mihaela spunea...

deciii estee 1000% adev:|
mai ales dupa discutia de aseara...park mi`a venit un "tring" la cap:))

Oana spunea...

tring :-ss.. :)) discutie :-" auuuu =))

Anonim spunea...

ai dreptate.