Totalul afișărilor de pagină

04 noiembrie 2009

Sunt...


Un om rau si ma doare faptul k ...cu trecerea timpului ..ma fac mai rea..mai rea..:(
Ce`i din jur par sa nu mai merite nici macar un simplu zambet de la mine.. ei ma ranesc .. Si cum sa fiu buna intr`o lume atat de rea :(...?
Nu mai stiu care e calea pe care eu trebuie sa pasesc.. nu mai stiu nici macar sa simt iubirea..nu mai stiu nimic .. fiindca totul e in ceata .
DA..Gandesc negativ, dar ce pot sa fac?!.. sa fiu fericita ...? atunci cand toti ceilalti au cate un interes ascuns..?
Cum sa daruiesc fara sa ma doara?.. Cum sa iubesc fara sa sufar? Cum sa traiesc fara sa fiu rea la randul meu?

Societatea ne schimba.. fiindca din nevoia de acomodare ..devenim parsivi si rautaciosi .. plini de venin ajungem sa ne uram intre noi ..:|

Simt k vreau sa fiu iarasi eu .. acea Oana care daruia zambind .. care iubea neconditionat .. care traia momente grele,dar era ea insasi si avea suflet bun :(

Dar ce stiu ei ?! Ce stiti voi?... Cu totii nu va ganditi decat la bani, sex si la renume.. de parca asta ar insemna viata in sine :-j
Si va intrebati poate la fiecare pas... de ce s`au schimbat cei din jurul vostru.. de ce nu va iubeste nimeni .. sau de ce nu sunteti respectati :)).. chiar e ilar..modul vostru de a fii indeparteaza pe oricine..

Totul spus intr`un cuvant s`ar rezuma la DEGEABA.
Adik degeaba ma chinuiesc eu sa ma explic ce si cum ..
Degeaba lupt pentru a schimba oamenii ..
Degeaba raman una dintre persoanele bune..
Degeaba existam daca nu suntem fericiti ..iar fericirea nu se gaseste in bani .. in sex sau in faima.. Fericirea o gasim atunci cand traim plini d speranta..daruind fara sa asteptam ceva inapoi.. atunci cand iubim ..si cand ne respectam intre noi indiferent de rangul din societate, de grosimea buzunarului sau de modul in care aratam :)

Un comentariu:

Adriana spunea...

Lumea este foarte rea...ai perfecta dreptate, dar asta nu trebuie sa te schimbe cu adevarat pe interior. Nu alunga definitiv bunatatea din suflet si incearca sa nu traiesti pentru lume, caci atunci chiar se va rezuma totul la Degeaba.Cauta bucuria si in lucruri simple. Fii fericita si cel mai important: fii tu!